24 oktober 2019
18:00

IFK Tumba IK vit

Referat: IFK Salem - IFK Tumba IK vit

Tumba på besök i Salem Ishall, vi trampar gasen i botten och redan efter 38 sek lurar vår skickliga motoriska målskydd Milton målvakten och gör 1-0.
Tumba ökar takten och pressar oss rejält nder först perioden och lyckes både kvittera och ta ledning.
Under Tumbas tunga press faller vi för långt ner i försvaret och allt för många försök att göra hela jobbet själv gör att motståndarna får övertag på oss.
Erik får som vanligt göra flera fina räddningar.
Skott 7-14
Andra halvled reucerar vi efter en fin ryss av Lukas till Thimoty som säker sätter puck i kassen.
Tumba öka till 2-3 och vi reducerar igen där Theo Ö passar Milton som inte gör några misstag.
Sedan drar vi på oss en utvisning och Tumba tar åter igen ledningen, Några minuter senare lyckas Tumba utöka ledningen efter en olycklig rensning.
Matchen blir nu lite stökigare och fler utvisningar från båda lagen.
Under ett powerplay lyckas vi reducera, Jonte via assit av Hannes.

Vi tar ut målvakten sista minuten men lyckas inte få in pucken och Tumba vinner med udda målet.
Skott 15-14, andra halvlek mycket bra med flera fina tankar och aktioner.

Utvecklingspotential bli bättre på att hitta medspelare, släppa puck i rätt läge, riskanalysera och ta snabba skott i första läget.